Van tevreden naar bevlogen!

Er zijn bedrijven die denken dat ze een hoge betrokkenheid hebben, maar de resultaten tonen iets anders. Hoog verloop, hoog verzuim, meer fouten, minder omzet en  slechte invulling van vacatures. Het succes van een organisatie is een direct gevolg van de prestaties van teams. Hoog presterende (bevlogen) teams hebben een goede teamdynamiek, er is vertrouwen en een open communicatie. 

Bureau Kaliber biedt maatwerk trajecten. Van een dagdeel verbinden met elkaar, tot teamcoaching over een langere periode. Vraag de brochure aan voor enkele voorbeelden.

Slimme oplossingen voor ondernemers

Bureau Kaliber wil met name iets betekenen voor het MKB. Bedrijven vallen onder deze noemer als ze minder dan 1 miljoen omzet draaien en minder dan 50 medewerkers in dienst hebben. Voor deze bedrijven bestaat er een subsidiemaatregel tot maximaal €25.000, genaamd SLIM, om te investeren in de kennis, groei en ontwikkeling van het bedrijf en het personeel.

Bureau Kaliber vraagt de subsidie aan en maakt samen met de opdrachtgever een plan van aanpak.  Daarmee krijgen we een beeld van wat er nodig is om medewerkers optimaal tot hun recht te laten komen in het bedrijf. Zo krijg je bevlogen medewerkers, die met plezier naar hun werk gaan. 

Een traject met behulp van SLIM subsidie begint met het vaststellen van het budget, dat de werkgever beschikbaar stelt, want er wordt voor het verkrijgen van de subsidie een eigen bijdrage verlangd door het ministerie. Zo is het voor iedereen haalbaar.

 

Het aanvragen van SLIM subsidie kan op 2 momenten in het jaar, in maart en in september. Er is geen garantie dat je het krijgt, want de aanvraag moet ook nog ingeloot worden. Bureau Kaliber ontzorgt de bedrijven voor al die onderdelen.  Alles gaat natuurlijk in overleg met de ondernemer, zoals het bepalen van een geschikt tijdvak in het jaar om het traject uit te voeren. Het is mogelijk om dat aan te geven bij het ministerie. Natuurlijk is het ook mogelijk om interventies in te kopen zonder subsidie.