Training

Het verfijnen van algemene communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, managementontwikkeling, en samenwerken binnen organisaties of afdelingen is iets waarvoor u mij kunt benaderen. Sinds 2018 is dit gedeelte van onze dienstverlening uitgebreid naar AbFab Academy.

Bureau Kaliber richt zich specifiek nog op de doelgroep uitkeringsgerechtigden. Deze groep kan geactiveerd worden om zelf weer regie te nemen in hun leven.

De meeste mensen doen werk of hebben altijd werk gedaan waar ze ingerold zijn. Het is niet het werk waar ze ooit voor opgeleid zijn. Ook jonge mensen hebben vaak moeite om aan te geven waar ze goed in zijn, waar ze energie van krijgen en dus blij van worden en hoe ze die zaken in hun leven kunnen verkrijgen.

Wanneer je niet meer weet wat je kwaliteiten ook alweer zijn, waar je echt blij van wordt, wat je toegevoegde waarde is helpt de empowermenttraining van Bureau Kaliber. Empowerment staat voor het vergroten van de zelfredzaamheid. Door middel van het stellen van nuttige vragen, het doen van speloefeningen en opdrachten om over na te denken, wordt helder gemaakt waar je staat, wat je wilt en kunt en waar je naar toe wilt. Ook zijn er manieren om je bewust te maken van kansen. Er komen namelijk best kansen voorbij in het leven, maar de vraag is of je ze dan ziet? En als je ze ziet, weet je dan wat je moet doen?

– Sollicitatietraining; vacature, CV, brief, gesprek
– Netwerken en pitchen
– Ontdek je talenten en kwaliteiten
– Ontdek in welke bedrijfscultuur iemand het beste past.

Ook hier werk ik graag oplossingsgericht en de insteek zal in plaats van “hoe is het mis gegaan en wie is de schuldige” altijd zijn “wat is de gewenste situatie”.

Neem contact op

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl


Copyright Bureau Kaliber – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: