Outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel prettig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Geplaatst door: Eugiene Loots

Re-integratie

Mieke bedankt dat je mijn positieve gedeelte naar voren heb gehaald door jouw inzicht. Ik heb nu een betere c.v. en een andere kijk op de maatschappij, die positiever is. Mijn dank hiervoor. m.v.g. frank

Geplaatst door: Frank van der Wouw


Trainer Empowerment 2013/2014

Mieke van den Herk is opgevallen als een trainer met een directe manier van werken die de deelnemers aan het Kanscafe inspireert tot het oppakken van hun eigen verantwoordelijkheden. Zij maakt gebruik van een breed scala aan aansprekende werkvormen. De wijze waarop zij de elevator pitch toepast hebben de deelnemers ervaren als een zeer aansprekend onderdeel van het programma. Door haar achtergrond als klantmanager waren haar analyses van de deelnemers treffend en kon zij goed omgaan met eventuele weerstand van deelnemers. Ook voor de andere trainers die actief zijn binnen het Kanscafé was Mieke een inspiratiebron. Wij bedanken Mieke van den Herk voor haar inzet en wensen haar voor de toekomst het beste toe. Met vriendelijke groet, G. Jolink Programmamanager Kanstraject Dienst Werk en Inkomen

Geplaatst door: Dienst Werk en Inkomen

Coaching

Ik denk met plezier terug aan het gesprek. Je hebt ons echt over een dood punt heen geholpen. We lieten ons steeds meer in een formele rol duwen, die niet bij ons paste. Vooral de aanpak van grensoverschrijend gedrag spreekt mij aan. Die past ook bij me. Ben er gelijk mee begonnen! Had ‘s middags een beoordelingsgesprek. Had al in klad e.e.a. beoordeeld. Ben het over gaan doen met de gedachte: wat gaat al wel goed en waar wil ik winst en wat is daarbij haalbaar. Het was een goed gesprek, waarbij ik echt wat teweeg kon brengen. Een mens is nooit te oud om te leren! Nogmaals bedankt en wij gaan aan het werk met het huiswerk.

Geplaatst door: Directie basisschool


Coaching Loopbaan

Mieke heeft mij een spiegel voorgehouden, wat erg verhelderend was. Een mooi vertrekpunt voor het vervolgen van de ingeslagen weg op een positieve, opbouwende manier.

Geplaatst door: Petra

Positieve instelling Kanscafe/ Empowermenttraining

Mieke, Een “directe” trainer die de klanten in hun waarde laat maar niet ervoor terug deinst om de klanten de eigen verantwoordelijkheid onder ogen te laten zien.

Geplaatst door Miliene DWI medewerker Adam


Training Kanscafe/ Empowermenttraining

Als collega heb ik een training van Mieke bij één van de Kanscafes bijgewoond. Haar kracht is dat ze de deelnemers in hun waarde laat en in hun kracht zet. Ook schuwt ze het niet om mensen te confronteren met hun houding als dat nodig is maar altijd met een positieve ondertoon. Vanuit haar betrokkenheid krijgt ze mensen in beweging. 

Geplaatst door: Elise

Verbinding – samenwerken intern en extern

Voor een bedrijfsbureau in een hogeschool organisatie is een optimale samenwerking & verstandhouding met de naaste collega’s van essentieel belang alsmede met de organisatie. Mieke heeft een heerlijke Rotterdamse mentaliteit ‘open en beetpakken’ Hierdoor weet zij de mensen snel voor zich te winnen waardoor ze in een comfortzone komen, zo ontstaat er openheid en confrontatie hetgeen kansen gecreëerd waarop Mieke naar het doel toe kan werken. Als groep zijn we zeker hechter begripvoller naar elkaar toe eruit gekomen.

Geplaatst door: Elize van der Wielen Teammanager


Coach Schuldhulpverlening Traverse

Margo, maatschappelijk werker:  Wat ik prettig vond aan Mieke als coach, is dat ze heel benaderbaar is en op en prettige manier meedenkt. Haar oplossingsgerichte manier van werken sloot goed aan bij de werkwijze van Traverse. Dit is voor mij een bevestiging dat oplossingsgericht werken werkt!

Geplaatst door: Margot Dietvorst

Mieke’s werk als coach bij Traverse

Mieke heeft ons goede tips gegeven in de coaching in de schuldhulpverlening en m.b.t. timemanagement. Ook heeft ze voor ons team, naar aanleiding van onze vragen een cursus in elkaar gezet, die erg informatief en leerzaam was.

Geplaatst door: Team Rucphen Traverse

Coach Schuldhulpverlening Traverse

Coaching on the job en op de werkvloer was voor mij als maatschappelijk werker verhelderend. Blinde vlekken werden hierdoor zichtbaarder waardoor ik hiermee vervolgens weer aan de slag kon. Ook kennisinhoudelijk heb ik een goed klankbord gehad aan Mieke, waardoor ik mezelf zekerder ben gaan voelen als professional. 

Geplaatst door: Sven, Traverse Bergen op Zoom


Neem contact op

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl


Copyright Bureau Kaliber – Alle rechten voorbehouden