Elevator Pitch en Netwerk

 

Vaak komen mensen voor hulp bij hun CV. Daar begint het voor hen allemaal mee als ze zonder werk zitten. Solliciteren naar een andere of nieuwe baan heeft echter veel meer aspecten.

Hoewel ze onlosmakelijk aan elkaar zijn verbonden staan ze hier als afzonderlijke producten en dat zijn ze ook eigenlijk! Veranderen van baan vergt: Een plan, wat voor baan zoek je. Een mooi CV, dat aangepast wordt aan de vacature. Een goede brief, die maatwerk is voor elke organisatie. Maar de wetenschap dat 70% van de mensen zijn baan vindt via zijn netwerk vergt nog hele andere vaardigheden.

Netwerk

Hoe ziet je netwerk er uit, wat is het, hoe vergroot je het... Hoe breng je vervolgens je boodschap binnen dat netwerk, je zogenaamde elevator pitch. Dat is niet ingewikkeld, maar deze 5 onderdelen zijn dus niet in 1 uur te behandelen, te oefenen en te perfectioneren. Daarom vergt solliciteren veel tijd, inspanning en inzet. Maar maak je de juiste middelen je eigen, dan blijft resultaat meestal niet uit. Als je het niet wil laten afhangen van het aanbod ( zie ook artikel " is de vacature leidend" ), investeer dan in deze vaardigheden. Alle onderdelen van re-integratie zijn als afzonderlijke modules af te nemen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Mieke van Herk is een psycholoog die als loopbaancoach samen met u bekijkt wat voor u nodig is en wat voor ú werkt! Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.