Training

De trainingen die ik met Bureau Kaliber aanbied zijn zeer divers. Ik heb een palet aan trainingen die al eerder hebben bewezen effectief te zijn, maar met net zo veel plezier en deskundigheid maak ik met u samen een maatwerktraining voor uw afdeling, bedrijf, vrijwilligers, hulpverleners of uitkeringsgerechtigden.

Het verfijnen van algemene communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, managementontwikkeling en samenwerken binnen organisaties of afdelingen.

 

Mieke van Herk is een psycholoog die als trainer samen met u bekijkt wat voor uw mensen nodig is en wat werkt! Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

 

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.