Werkplekondersteuning

Werkplekondersteuning is een dienst die vraagtekens oproept. Maar wie heeft nu eigenlijk op school geleerd om een goede planning te maken, om zijn agenda goed in te delen en er een schoon bureau op na te houden? Laat staan digitaal!

Het bureau op de foto’s is van iemand die geen overzicht meer had in zijn werk, vaak de laatste zaken het eerst oppakte om dan geconfronteerd te worden met deadlines. Zaken die belangrijk waren en nog niet urgent, werden dat opeens wel!

Signalen

  • Overzicht kwijt.
  • Niet toe komen aan belangrijke zaken, waardoor ze uiteindelijk urgent worden
  • Altijd een vol bureau met veel papier
  • Een overvolle agenda
  • Veel tijd kwijt zijn aan het zoeken van mails en papier
  • Niet duidelijk waar de tijd aan op gaat
  • Geen planning van werkzaamheden

Misschien heeft u of één van uw medewerkers baat bij werkplekondersteuning, of wilt u eerst meer lezen over efficiency of timemanagement.

Mieke van Herk is een psycholoog die als werkplekcoach samen met u bekijkt wat voor u nodig is en wat voor ú werkt! Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

 

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.