Timemanagement

Wisselende reacties

Timemanagement is een graag gebruikte term die wisselende reacties oproept. Mensen gaan er snel vanuit dat een rommelig bureau, of een volle digitale agenda voor de desbetreffende eigenaar een keuze is. Hij of zij zal wel prettig werken op die manier. Maar is dat wel zo? Natuurlijk zijn er mensen die in voor andere ogenschijnlijke chaos alles precies terug kunnen vinden. Er zijn er helaas meer die dat niet kunnen.

Signalen

  • Ik heb nooit geleerd om te plannen op school
  • Ik kan mij redden op de computer, maar niet meer dan dat
  • Ik heb moeite met meerdere agenda’s : papier en digitaal, hoe pak ik dat aan?
  • Door gebrek aan overzicht, heb ik ook moeite om mijn prioriteiten te zien
  • Ik beantwoord mails soms niet tijdig omdat ik er geen zicht meer op heb

Herkenning

Veel mensen die op de huidige arbeidsmarkt aanwezig zijn zullen zich er in herkennen en ondersteuning bij timemanagement is bij uitstek een dienst die vaak door werkgevers wordt vergoed. Praat er over met uw leidinggevende of werknemer. Weet dat er voor iedereen een passende maatwerkoplossing is. Meer lezen over efficiency?

 

 

 

 

 

Mieke van Herk is een psycholoog die als coach timemanagement samen met u bekijkt wat voor u nodig is en wat voor ú werkt! Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

 

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.