Organizer of opruimcoach

“De psycholoog als opruimcoach”

Juist in de tijd dat minder mensen hetzelfde werk moeten doen, is het nuttig om je af te vragen of de achterblijvers hun taak wel aan kunnen. Bij veel bedrijven en organisaties zijn de professionals die daar werken een onderdeel van de core business. Ze zijn dus het belangrijkste binnen de organisatie! Toch wordt er vaak niet gesignaleerd dat mensen ondersteuning nodig hebben om hun werk georganiseerd te krijgen. Of iedereen ziet een medewerker langzaam burn out raken, maar alle middelen worden pas ingezet als de ziektewet al een feit is! Een medewerker kost echter 3 x zijn of haar salaris tijdens ziekte, als je alle re-integratie verplichtingen erin zou verrekenen.

Signalen om een gesprek aan te gaan:

  • Mensen slepen zich door de dag heen terwijl dat eerst niet zo was
  • De kleinste taken kosten al grote inspanning
  • Stukken raken zoek, mensen zijn niet meer juist geïnformeerd
  • Geïrriteerd zijn, prikkelbaar, lusteloosheid
  • Apatisch overkomen

Specifieke onderdelen van organizing die Bureau Kaliber momenteel aanbiedt:

Meer lezen over over organizing, zie ook efficiency-coaching en efficiency-training

Mieke van Herk is een psycholoog die als organizer samen met u bekijkt wat voor u nodig is en wat voor ú werkt! Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

 

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.