Life events of mid-life coaching

Levensgebeurtenissen of levensfaseproblemen

Lifecoaching of mentalcoaching kan van alles zijn. Dat is aan u. U loopt misschien vast en hebt ondersteuning nodig om de zaken op een rijtje te zetten. Dat kunnen zaken zijn die buiten u om op uw pad zijn gekomen, maar ook eigenschappen waar u al langer last van heeft en maar niet van af kunt komen.

De buitenkant

In de huidige maatschappij geven mensen veel geld uit aan hun welzijn. Dat betreft echter vaak de buitenkant. We weten namelijk dat een verzorgd uiterlijk door geschikte kleding en een bezoekje aan een beautycentrum  ons beter doet voelen. Ook is inmiddels ingeburgerd dat voldoende lichaamsbeweging niet alleen het lijf gezond houdt, maar ook gezond is voor de geest.  En toch komt ons geestelijk welzijn vaak nog in het gedrang. Onderschat niet de kracht van een luisterend oor! Hoelang is het geleden dat iemand écht naar u luisterde, doorvroeg en nuttige vragen stelde aan u?

Waarbij kan een coach u van dienst zijn?

  • Onzekerheid, assertiviteit en zelfvertrouwen
  • Ongewilde conflicten, door vastgeroeste patronen
  • Het maar niet behouden of verkrijgen van langdurende relaties
  • Mid-life crisis, wat moet u er mee, of juist niet
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Het overleven van ingrijpende levensgebeurtenissen
  • Gecompliceerde rouw

Ik werk graag vanuit de oplossingsgerichte stroming. Dat wil zeggen dat er zo min mogelijk aandacht gaat naar het ontstaan van het probleem. Uiteraard wel naar wat het probleem betekent voor de betrokkenen, het accepteren van de situatie en welke krachten heeft de gecoachte om er uit te komen of mee om te gaan. Oplossingsgericht is gebaseerd op principes als werkt het, doe er meer van, werkt het niet, doe iets anders. Het gaat uit van de kracht van de gecoachte en als coach wil ik u graag ondersteunen om uw persoonlijke kracht en kwaliteiten te ontdekken en leren te benutten. De oplossingsgerichte stroming gaat uit van het resultaat voor de cliënt.

Spreekt mijn werkwijze u aan? Oplossingsgericht werken kenmerkt zich door de relatief korte looptijd die geheel door de klant wordt bepaald. Na 1 sessie tevreden? Dat kan soms inderdaad voldoende zijn!

Mieke van Herk is een psycholoog die als lifecoach samen met u bekijkt wat voor u nodig is en wat voor ú werkt! Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

 

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.