Kansen en kwaliteiten

De meeste mensen doen werk of hebben altijd werk gedaan waar ze ingerold zijn. Het is niet het werk waar ze ooit voor opgeleid zijn. Ook jonge mensen hebben vaak moeite om aan te geven waar ze goed in zijn, waar ze energie van krijgen en dus blij van worden. Laat staan dat ze weten hoe ze die zaken in hun leven kunnen verkrijgen.

Welke doelen maken gelukkig:

  • Weten waar je naar toe wilt, wat is eigenlijk jouw doel
  • Weten wat je wilt veranderen
  • Weten welke (kern) waardes je hebt
  • Weten welke kwaliteiten je al hebt
  • Weten welke vaardigheden in al bezit
  • Weten aan welke kwaliteiten en vaardigheden je nog wilt werken
  • Weten welke waarden je zou zoeken in je eventuele werk
  • Hoe ontdek ik mijn kansen

Kansen grijpen

Wanneer je niet meer weet wat je kwaliteiten ook alweer zijn, waar je echt blij van wordt, wat je toegevoegde waarde is, kan een coach zeer waardevol zijn. Door middel van het stellen van nuttige vragen; het doen van speloefeningen; en opdrachten om over na te denken, wordt helder gemaakt waar je staat, wat je wilt en kunt en waar je naar toe wilt. Ook zijn er manieren om je bewust te maken van kansen. Er komen namelijk best kansen voorbij in het leven, maar de vraag is of je ze dan ziet? En als je ze ziet, weet je dan wat je moet doen?

Mieke van Herk is een psycholoog die als coach samen met u bekijkt wat voor u nodig is en wat voor u werkt! Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

 

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.