Conflict

Hoe we in ons leven met conflicten omgaan is vaak een vast gegeven. Iedereen heeft een dominante stijl van conflicthantering.  Onderzoeken hoe je omgaat met conflicten kan nuttig zijn, als je constateert dat je niet tevreden bent. Dat je te vaak onnodig in conflicten komt of dat je manier van handelen je niet genoeg oplevert.

Meerdere stijlen van conflicthantering

  • Zicht krijgen op je eigen manier van omgaan met conflicten
  • Achterhalen waarom je reageert zoals je reageert
  • Weten welke stijlen er nog meer zijn
  • Uitbreiding van je mogelijkheden in het omgaan met conflicten

Door onderzoek en oefeningen kan je, buiten je eigen dominante stijl, meer mogelijkheden aanleren. Ook kan ik ondersteunen bij een bestaand conflict. Zie daarvoor ook mediation.

Mieke van Herk is een psycholoog die als coach conflicthantering samen met u bekijkt wat voor u nodig is en wat voor u werkt! Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

Meer lezen?

Aanbevolen:
Hugo Prein – Trainingsboek conflicthantering en mediation

 

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.