Burnout & Preventie

Noodplan bij dreigend Burnout

Als is vastgesteld dat iemand lijdt aan verhoogde mate van stress, dan is het goed om direct over te stappen op een noodplan. Het noodplan bevat allerlei stappen die een klant kan nemen om verdere verslechtering van de situatie te voorkomen. Zit je in zo'n situatie? Stuur even een mailtje naar Bureau Kaliber en het noodplan wordt je vrijblijvend opgestuurd.

ACCESS protocol bij Burnout

Expert op gebied van burnout is Carien Karsten. Zij heeft er ook al diverse boeken over geschreven. De aanpak van Carien is ook de aanpak die Bureau Kaliber volgt, het zogenaamde ACCESS protocol. Het protocol bestaat uit 7 stappen die na elkaar en ook gedeeltelijk door elkaar kunnen lopen. Elke stap vergt andere vaardigheden die nodig zijn om de burnout de baas te worden en vooral ook om het risico op terugval minimaliereren. Wanneer het ACCESS protocol wordt ingezet kan een werkhervatting na 3 weken tot de mogelijkheden behoren.

  • Analyse
  • Conditie
  • Cognitieve herstructurering
  • Effectief functioneren
  • Sociaal in balans
  • Stabiliseren

 

Mieke van Herk is een psycholoog die als efficiency-coach samen met u bekijkt wat voor u nodig is en wat voor ú werkt! Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

 

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.