Coaching

In mijn praktijk merk ik vaak de louterende werking van een goed gesprek. Iemand die echt naar je luistert, doorvraagt en samenvat, zodat je tot ontdekkingen komt, richting krijgt en stappen kunt zetten in de jouw gekozen richting.

De oplossingsgerichte stroming gaat er van uit dat de cliënt zelf beter als wie dan ook weet hoe hij zaken aan moet pakken en op moet lossen. Als coach probeer ik dus vooral “niet wetend” te zijn, goed te luisteren en nuttige vragen te stellen.

Mensen kunnen een coach inhuren voor alles waar ze tegen aan lopen. Onderwerpen waarvan vaststaat dat ze wel wat ondersteuning kunnen gebruiken van een professional zijn:

Na een oriënterend gesprek bepaalt u telkens weer of het nuttig was, en wanneer het eventueel weer nuttig zou kunnen zijn. U zit dus nooit vast aan meerdere gesprekken en voert u eigen regie!

Mieke van Herk is een psycholoog die als coach samen met u bekijkt wat voor u nodig is en wat voor u werkt! Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

 

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.