Verantwoord ondernemen

Tegenwoordig speelt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een steeds grotere rol in onze samenleving.

People, planet en profit

Het gaat bij MVO om de balans tussen people, planet en profit. Met ander woorden; zorgen dat sociale en ecologische aspecten in balans zijn. Voor steeds meer mensen wordt de keuze van aanschaf van een product bepaald door het feit of het op een verantwoorde manier geproduceerd is en of een bedrijf maatschappelijk verantwoord bezig is.

Voor een klein bedrijf dat diensten aanbiedt is het lastig om grote bijdrage te doen aan verantwoord ondernemen. In ieder geval wordt jaarlijks een percentage van de omzet geschonken aan

Het rode kruis is een organisatie die er altijd is! In binnen- en buitenland. Bij oorlog, ziekte, natuurrampen. Zonder onderscheid wordt iedereen geholpen die in nood is. Dat is ook de visie van Bureau Kaliber.

Bureau Kaliber probeert een bijdrage aan de maatschappij te leveren door een weloverwogen keuze te maken in advertisement. Via advertenties en sponsering zijn de volgende doelen ondersteund:

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.