Referenties

» Plaats uw reactie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

re-integratie

Mieke bedankt dat je mijn positieve gedeelte naar voren heb gehaald door jouw inzicht. Ik heb nu een betere c.v. en een andere kijk op de maatschappij, die positiever is. Mijn dank hiervoor. m.v.g. frank

Trainer Empowerment 2013/2014

Mieke van den Herk is opgevallen als een trainer met een directe manier van werken die de deelnemers aan het Kanscafe inspireert tot het oppakken van hun eigen verantwoordelijkheden. Zij maakt gebruik van een breed scala aan aansprekende werkvormen. De wijze waarop zij de elevator pitch toepast hebben de deelnemers ervaren als een zeer aansprekend onderdeel van het programma. Door haar achtergrond als klantmanager waren haar analyses van de deelnemers treffend en kon zij goed omgaan met eventuele weerstand van deelnemers. Ook voor de andere trainers die actief zijn binnen het Kanscafé was Mieke een inspiratiebron. Wij bedanken Mieke van den Herk voor haar inzet en wensen haar voor de toekomst het beste toe. Met vriendelijke groet, G. Jolink Programmamanager Kanstraject Dienst Werk en Inkomen

Coaching Loopbaan

Mieke heeft mij een spiegel voorgehouden, wat erg verhelderend was. Een mooi vertrekpunt voor het vervolgen van de ingeslagen weg op een positieve, opbouwende manier.

Training Kanscafe

Ik heb gemerkt dat klanten door Mieke's aanpak meer in mogelijkheden gingen denken!

Positieve instelling Kanscafe.

Mieke, Een "directe" trainer die de klanten in hun waarde laat maar niet ervoor terug deinst om de klanten de eigen verantwoordelijkheid onder ogen te laten zien.

Training Kanscafe

Als collega heb ik een training van Mieke bij één van de Kanscafes bijgewoond. Haar kracht is dat ze de deelnemers in hun waarde laat en in hun kracht zet. Ook schuwt ze het niet om mensen te confronteren met hun houding als dat nodig is maar altijd met een positieve ondertoon. Vanuit haar betrokkenheid krijgt ze mensen in beweging.

Training Kanscafé DWI Adam

Mieke was zeer verbonden met de groep, tijdens de trainingen hing er een leuke sfeer. Dit kwam ook door de positieve houding van Mieke, dit gaf de groep veel energie en zorgde ervoor dat er tijdens de trainingen veel gelachen werd. Echter speelde Mieke wel goed in op de houding van haar deelnemers, indien zij zag dat iemand niet lekker in zijn vel zat, sprak ze die persoon aan om te vragen hoe het ging. Mieke stelde goede vragen aan de deelnemers en gaf hen het vertrouwen om meer te vertellen. Tijdens de trainingen zag je de deelnemers opbloeien omdat zij door de trainingen meer zelfvertrouwen kregen, dat vond ik leuk om te zien.

Loopbaancoaching

Mieke heeft mij de juiste tips gegeven voor CV en sollicitatiebrief.  Net dat beetje extra maakt dat je wel wordt uitgenodigd voor een gesprek. Ik heb aan Mieke een goede gesprekspartner gehad. Ik kon ook tussentijds even snel een nieuwe brief of CV laten bekijken via de mail. Ook heb ik de workshop "Ontdek je talent" gevolgd. Deze is echt de moeite waard als je aan het solliciteren bent. Het vergroot je zelfvertrouwen omdat je duidelijk in beeld krijgt wat jou onderscheid van de rest".

Enegizer op een Bijeenkomst

Strakke presentatie gisteren! Ludger

Dank je wel alvast voor je actieve en enthousiaste houding! Fijn dat je ons zo snel wilt helpen. Margie

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.