Bureau Kaliber

Kracht, klasse, kwaliteit

Bureau Kaliber verzorgt voor zowel particuliere klanten als zakelijke relaties coaching, training, organizing en advies diensten.

De naam van Bureau Kaliber is natuurlijk niet toevallig gekozen. Deze staat voor een bepaald niveau, bepaalde graad, klasse, kwaliteit, bevoegdheid, maar ook voor kracht en goedheid.

Bureau Kaliber werkt vanuit een landelijke gelegen blokhut in Heinenoord, die zeer goed bereikbaar is en met een eigen parkeergelegenheid. Indien gewenst kan er natuurlijk ook op locatie worden gewerkt.

Meer weten over Coaching?

Meer weten over Training ?

   

Meer weten over Organizing ?

Meer weten over Advies ?

 

Mieke van Herk is een psycholoog die samen met u bekijkt wat u of uw mensen nodig hebben en wat werkt!  Waarom zou u met minder genoegen nemen? Bel 06-29284425 voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op per mail

 

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.