» Terug naar vorige pagina

22-12-2014

Serious Request 2014 Bureau Kaliber

Endorsements will make me pay

Wat moeten we doen om dit nuttig te laten zijn?

Zo open ik vaak gesprekken of trainingen; het geeft de regie aan de klant, die ook meteen weet dat hij of zij niet achterover kan leunen.

Aan het einde van dit jaar, vroeg ik mezelf ook af: Was 2014 nuttig?

En ik zei volmondig ja, als was dat eerst meer gebaseerd op een tevreden gevoel, dan op harde cijfers. Mijn doelen had ik overigens in een onbewaakt moment, voor niemand ooit te zien, wel een keer op een flip-over in de blokhut geknald. Om er naar te staren, of er door aangemoedigd te worden wanneer het wringt met mijn comfortzone. Ik heb er niet veel op gekeken dit jaar, maar met het opschrijven had ik ze al naar mijn lange termijn geheugen verplaatst. Eén van de belangrijkste zaken die ik andere mensen probeer te leren is dat ze alert moeten worden op kansen. Kansen die voorbij komen en die je dus eerst moet zien, alvorens je zelfs maar kan overwegen ze te grijpen! In trainingen kan ik vervolgens uit een breed arsenaal van anekdotes putten van momenten waarop ik kansen voorbij liet gaan, of er stuntelend en hakkelend uit probeerde te komen. Eén van die doelen was overigens een hele onbenullige, maar wel één die ik zou kunnen halen, het bereiken van 500 contacten op linkedin.. Maar nu dat gelukt is, denk ik, en wat moet ik er nu mee?... U begrijpt, het in de markt zetten van Bureau Kaliber blijft een doorlopende uitdaging. Al kan ik bijna marketing trainingen geven door het beheersen van de theorie, de uitvoering blijft toch nog steeds een dingetje. Wat durf ik wel, wat ga ik zeker niet doen?

Rode Kruis

Mensen die mijn website al eens nader bekeken hebben, weten dat ik al jaren het Rode Kruis steun met een bijdrage. Dit omdat ze geen onderscheid maken in de oorzaak, maar altijd hulp bieden bij nood. Vorig jaar al bedacht ik dat Serious Request ook voor het Rode Kruis is, en ook deze week realiseerde ik me dat ik een kans laat lopen als ik deze feiten niet op een op andere manier met elkaar combineer. Wat ik kan doen? Geld storten. Wat wil ik en waar heb ik dus meer geld voor over?

Linkedin

Nu, eigenlijk is dat best eenvoudig. Want alleen daadwerkelijke partners of klanten vraag je om een aanbeveling op linkedin, maar tegenwoordig kan je ook endorsements geven. Een endorsement is meer een bevestiging van iemand zijn kwaliteiten en vaardigheden. Dat houdt ook in dat je dit best van iemand kan vinden zonder een directe afnemer van diensten te zijn. Jaaahaaa, daar komen dan die meer dan 500 connecties wel van pas!

Dus, een ieder van mijn connecties die 1 of meerdere van mijn vaardigheden bevestigt, levert € 5,00 extra op voor Serious Request, met dit jaar het mooie doel “hands off our girls”.  En zijn we niet gelinked, dan kan je natuurlijk ook altijd nog een leuke referentie achter laten op de website. Serious Request loopt altijd nog even door na kerst, dus begin van het nieuwe jaar zal ik mijn jaarlijkse donatie, plus de extra donatie over maken. Enne, ik ga er niet van uit dat jullie dit alle 500 gaan doen, maar om niet meteen failliet te gaan, maximeer ik het op € 500,00 :-). Jullie alvast heel erg bedankt, ik kan dan 2015 starten door één doel af te strepen. Mijn linkedin profiel vind je op https://www.linkedin.com/profile/view?id=58877922&trk=nav_responsive_tab_profile.

Rest mij niet anders dan iedereen heel erg te bedanken voor het vertrouwen dat er was in 2014, de leuke klussen die ik mocht doen, en jullie allemaal het allerbeste voor 2015 te wensen!

Fijne dagen!

» Terug naar vorige pagina

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.