» Terug naar vorige pagina

11-09-2014

Samenwerking Meerwaard

Arrangementen van het nuttige met het aangename

Vanaf dit najaar bestaat er een samenwerkingsverband met Meerwaard. Inmiddels al een bekende speler voor het organiseren van uw bedrijfsuitje in de Hoeksche Waard. Wij hebben gemerkt dat bedrijven soms moeilijk kunnnen kiezen tussen het nuttige en het aangename, en je kunt je geld ook maar 1 keer uitgeven.

Daarom vanaf heden de mogelijkheid een arrangement te laten samen stellen: Bijvoorbeeld 's morgens een inspirerende workshop van Bureau Kaliber (balans werk/prive; feedback; effectief werken; teambuilding) en na een heerlijke lokale lunch, een passende teamactiviteit (van bootcamp tot rondleidingen > passend bij uw organisatie)!

Neem contact op met Bureau Kaliber (Mieke) of Meerwaard (Gera) voor de mogelijkheden. Kijk verder op http://www.meerwaard.com/index.php/arrangementen voor alle arrangementen van Meerwaard.

» Terug naar vorige pagina

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.