» Terug naar vorige pagina

28-03-2017

Denken in mogelijkheden

Nieuw in 2017:

Bureau Kaliber kan nu zelf mensen met een Wajong uitkering helpen naar werk! De zware selectie van het UWV is doorstaan. Dus ben je of ken je iemand die nog geen hulp heeft gekregen van het UWV, maar misschien wel een brief met vaststelling arbeidsvermogen, neem dan gerust contact op.
©petrina-MIB-Mieke20.jpg

Of ben je een werkgever en wil je meer weten over de mogelijkheden van iemand in dienst nemen met een beperking, ook dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Ook advies op gebied van 2e spoor trajecten en outplacement is een expertise. Praten over de mogelijkheden creëert mogelijkheden!Momenteel doe ik veel 2e spoor trajecten voor o.a. een grote scheepswerf, begeleid ik werknemers en werkgevers via jobcoaching en geef ik empowerment en sollicitatietrainingen voor de Gemeente Zoetermeer. Particulieren benaderen mij omdat ze nu of in de toekomst een andere baan zoeken, bedrijven omdat ze hun personeel actief en betrokken willen houden.


Wil je meedoen aan de banenafspraak, laat mij je helpen en ontzorgen. Bel me op 06-29284425

» Terug naar vorige pagina

Laatste referentie

outplacementtraject

Tijdens het outplacementtraject heb ik enorme stappen gemaakt. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en ik ben er meer achter gekomen waar mijn passie zit. Wat ik vooral heel pretiig vond is dat je me erg gestimuleerd hebt om zelf na te denken. Dat was hard werken maar ik heb wel een duidelijk beeld gekregen van mezelf, wat ik kan en wat ik wil. Mieke, heel erg bedankt!

Lees meer

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Bureau Kaliber
Oosteinde 33
3274 KB Heinenoord

06-29284425
mieke@bureaukaliber.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.